.

Толкова съм щастлива, че идват почивните дни. Това е времето, когато можем да бъдем всички заедно. Да се излежаваме до късно в леглото, да закусваме дълго. Да се разхождаме, да пътуваме, да се виждаме с приятели. Да плануваме! Толкова много обичам почивните дни, а те минават толкова бързо…


Последният един месец с Йоан прекарахме на гости на родителите ми, далеч от София, в близост до тишината, спокойствието и безвремието на малкия град. С баща му решихме аз и малката хуна да останем в Гоце Делчев през горещите августовски дни и да се завърнем в София в началото на септември. Не знам дали това е най-доброто решение за мен, но е най доброто решение за Йоан. Времето тук минава неусетно за него. Тук той е безкрайно свободен и щастлив. Може да играе на воля в градината, да прекарва часове наред навън и да усеща природата още по-близо до себе си. И докато малкото човече лудува свободно, аз на моменти се чувствам като в капан, сякаш времето е спряло и нищо ново не се случва. Бях забравила какво е. Независимо, че съм в майчинство ежедневието ми в София е доста по-различно. Там винаги бързам да излезем с Йоан в най-подходящото време за него, занимавам се с домакинството, планирам срещите и снимките за блога с дни напред, за да може да съм спокойна и сигурна, че ще изпълня всичко – без да изневерявам на себе си и принципите си. Не искам да ме разбирате погрешно, не се оплаквам, много е хубаво е да си при мама и тати. Те се грижат за теб, дават ти необходимото спокойствие и сигурност, радват се на внука си и ти помагат в грижите за него, но когато ритъма ти на живот е бил различен, всяко излизане от рамките ти се струва неестествено и различно… Случвало ли ви се е?Днес отново е петък и аз се настройвам за времето заедно. Чакам любимото ми момче да дойде при нас, да ни прегърне, да се боричкаме и да правим планове…Може би ще ходим в планината, а защо не и не на басейн… Тримата заедно, едно щастливо Цяло!


Пишейки този пост осъзнавам, че от доста време не сме правили семейни снимки и ще се радвам да споделите с мен добър фотограф, който да успее да улови щастливите моменти от живота ни като семейство!


Желая ви красиви семейни моменти,

Мария ♥ ♥ ♥

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright 2017, Diane. All Right Reserved.
https://www.instagram.com/mariaspahieva/