.

Момичета, днес ви каня на едно забележително слънчево пътешествие из пъстрия и многообразен свят на слънчевите очила предлагани в оптики “Фокс”. Надявам се кратката ни виртуална разходката да ви хареса, а в случай, че искате още и още от нея специалистите от “Фокс” Ви очакват 🙂


Ако трябва да бъда честна изборът на най-подходящите за мен очила бе безкрайно трудна и непосилна задача, в която екипът на “Фокс” в Galaxy trade center самоотвержено се включи и на финала резултатът бе “Щастливо слънчево сияние”!


Fox_Sun_9


Ето и част от препоръките на специалистите в бранша:


Fox_Sun_10


Fox_Sun_3


Винаги съм смятала, че т.нар. котешки очила не са за мен, но теорията ми бе опровергана с този прекрасен модел на италианската марка Baldinini. Кокетната рамка с инкрустирани камъчета в лицевата част и нежни кожени панделки на дръжката ме плениха от пръв поглед, а след като ги сложих на лицето си разбрах, че това са Моите очила. Харесват ли ви?


Fox _Sun_2


Fox_Sun_6


Какво ще кажете за този модел на Mario Rossi? Харесва ми премерената комбинация между метал и пластмаса, а преливащото стъкло дава изключителен комфорт при носене.


Fox_Sun_1


Fox_Sun_11


Дизайнерите не са забравили и за дамите имащи афинитет към класическите и елегантни форми, като са ги комбинирали със семпли детайли и тънки дръжки, именно те са и акцента, който внасят доза романтика в цялостния им облик.


Fox_Sun_8


Fox_Sun_7


Изпълнения с блясък поглед в очите ми може би ви подсказва, че това е модела, които спечели сърцето ми с дръзкото си послание “Аз съм различен, грабни ме!”. Ретро чар, малка форма, неутрален цвят, двоен мост, са елементите, които подсказват, че това е  линия на сезона, към която неотлъчно ще се придържам. 


Fox_Sun_5


Очилата са от новата колекция на немският лейбъл Eschenbach, за който качеството и прецизността в изработката на диоптрични и слънчеви рамки се е превърнало в нарицателно. Материалът е TitanFlex, изключително лек, противоалергичен и еластичен на натиск.


Fox_Sun_4


Доверявате ли се на експертите в оптичните магазини, при избора си на слънчеви очила?


Благодаря за съдействието и специализираните съвети на оптиците от оптики “Фокс”!


Желая Ви щастие,

Мария ♥ ♥ ♥


Полезни връзки:

  • http://www.foxoptics.com
  • https://www.facebook.com/FoxOptics/

    Photo: Kiril Simeonov

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright 2017, Diane. All Right Reserved.
https://www.instagram.com/mariaspahieva/