.

“Не изневерявай на стила си”, е едно от основните неща, от които се ръководя при избора си на дрехи по време на бременността!

За да бъда максимално честна с вас, ще ви споделя, че не харесвам дрехите за бременни, да те несъмнено са много удобни и на 100% покриват нуждите на всяка една от нас, но просто не са за мен и дори и сега когато коремчето ми е доста наедряло, усърдно ги избягвам! За всичките 33 гестационни седмици от бременността си в гардероба си имам само два чифта дънки за бременни и смятам, че те са ми напълно достатъчни! А с днешната си аутфит визия искам да ви покажа как няколко базови дрехи могат да разчупят визията на всяка една бъдеща майка!  


Mama_style_3


Започвам с якето от кожа и кашмир на Zara, обожавам го, то е мой верен приятел вече трета зима, а това което според мен го кара да е все така актуално е смелата комбинация на материи, класическата кройка и леко бунтарските ципове. Единствения му недостатък към момента е невъзможността да го закопчая, но следващата есен тази му функция отново ще бъде постигната 😉 … а в моментите, когато ми е студено, просто го комбинирам с голям, топъл и мек плетен шал, който превръща “дефекта от липсата на цип” в ефект 😉


Mama_style_4


Продължаваме с още едно любимо попълнените от Zara, става въпрос за тази изключително удобна и многофункционална рокля тип “Риза”. Купих я в първите месеци от бременността си когато натрупаните килограми и наедрелите форми не бяха фактор, но както виждате широката и кройка позволява да я обличам и днес въпреки повишеното тегло 🙂 . Не смятате ли, че шотландското каре внася една много приятна нотка на ученическа закачливост в силуета й!?


Mama_style_5


В случая комбинирах роклята-риза с черен клин, но съчетанието с дънки, кожен панталон или плътен чорапогащник също са подходящи. Има моменти, в които дори нося шотландското очарование с бяла тениса, широки дънки и кецове, но за тази колаборация ще ви споделя в някои от следващите постове 🙂


Mama_style_6


Тъй като деня не бе от най-топлите и приветливи за снимки, добавих към аутфита си една от най-любимите си покупки за сезона, палтото без ръкави на M2V, за които ви разказах тук. Практичността на този елек го прави особено подходящ за всяка една бъдеща майка, която освен търсеният комфорт има нужда и от нотка стил, женственост и загадъчност, които определено са вплетени в този кашмирен шедьовър.


Mama_style_7


Завършека на бунтарската ми визия е раница Zara, към която добавих този кожен аксесоар на Mango, с който се сдобих за скромните 4.50 от Fashion Gallery.


 

Mama_style_1


Mama_style_2


My look: black jacket-Zara, coat-M2V, dress- Zara, leather backpack-Zara, sunglasses-Kenzo

Photo: Kiril Simeonov


Желая Ви щастие,

Мария ♥ ♥ ♥

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright 2017, Diane. All Right Reserved.
https://www.instagram.com/mariaspahieva/