.

Обичам да правя планове, да си водя бележки и да съставям дълги списъци с неща, които трябва да купя или места, които да посетя. Казано простичко аз съм “Човек на плановете” и да си призная в повечето случаи нищо не върви по предварително изготвения списък, но е важното той да е до мен и да ми даде начален тласък за изпълнение. 


Тази седмица тефтерът ми отново е изпълнен със задачи, номерирани по-важност, а на любимото ми 6-то място виждам кодовите думи “Casual Chic”. И въпреки, че все още не съм изпълнила задача 5, решавам докато Йоан блажено спи да подготвя  новият аутфит пост за блога, в който има нещо старо, нещо ново и нещо на заем 😉


summer time


Иска ми се да започна с новостите, а те се крият в тези снежно бели обувки G-star, с които се сдобих преди броени дни от Collective в Парадайс Център. За първи път купувам обувки на марката и първоначално подходих доста скептично към тях, но в момента, в който ги сложих на краката си и усетих тяхното удобство и лекота, колебанията ми отшумяха и отстъпиха мястото на увереността! А и все пак е лято и всичко бяло е добре дошло в гардероба ми 🙂


outfit details_7


Съчетах обувките с любимите си дънки Zara, които предвид бременността не бях обличала доста дълго време, но вече се побирам в тях и с удоволствие ще продължа да ги нося 😉 . Харесвам налагащата се през последните години тенденцията за навиване на крачолите над глезена, което придава на цялостния силует едно много стрийт излъчване. Не смятате ли? 


outfit details_4


Добавям и още един елемент в бяло, криещ се в този семпъл топ, кройка, на който ми позволява да го съчетавам по безброй начини. Днес е в колаборация с бойфренд дънки, утре го добавям към  пола тип молив, а в случаите когато излизам на разходка в парка прибавям къс гащеризон от деним.


outfit details_1


outfit details_3


Време е да завържем небрежно нещо на кръста, а какъв по-добър вариант от синьо-бялата карирана риза на Кирил 😉


outfit details_2


Често получавам комплименти за тази разкошна раница на New Look. Влюбена съм в нейната пъстрота, многофункционалост и удобство. 


outfit details_6


outfit details_9


8 Small


My look: Jeans – Zara; Top – Zara; Shoеs – G-star; Backpack- New Look; Sunglasses – Essex


Желая ви щастие,

Мария ♥ ♥ ♥


Photos by Kiril Simeonov

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright 2017, Diane. All Right Reserved.
https://www.instagram.com/mariaspahieva/