.

Здравейте, скринчета! Изминалата седмица за трети пореден път в София се организира седмица на модата, в която взеха участие утвърдени български и чуждестранни марки. Мненията за събитието бяха от  “Осанна” до “Разпни го” , но каквито и да са коментарите в медийното пространство и модните среди смятам, че по-време на събитието имаше дизайнери и колекции, които достойно стояха на модния подиум.


sfw-7-small


Следвайки символиката и новото начало 15-ти септември бе обявен за ден на младите български дизайнери, а сред тях определено имаше изключително талантливи автори. Адмирации за студентите от Нов Български Университет, работата им е достойна за уважение – смели решения, качествени материи, дизайн с присъствие.


sfw_6


Вечерта бе закрита с модният спектакъл на M2V (повече за тях може да прочетете тук). За пореден път марката не изневери на стила си и заложи на изчистени силуети с подчертано градско присъствие, а пастелните тонове на моделите придаваха нотка на меланхолия и очарование.


sfw_8


M2V бе и лейбълът, който се погрижи за аутфита ми в първия ден от Sofia Fashion Weeк. В техните дрехи винаги се чувствам в свои води, а многофункционалността им ми дават необходимата свобода и комфорт в ежедневието ми.


sfw_1


sfw_3


sfw_2


sfw_5


sfw_4


Харесва ли ви стилът ми? Бихте ли се доверили на младите български дизайнери?


My look: M2V


Photo by: Kiril Simeonov and Ivan Yordanov Photography


Желая ви щастие,

Мария ♥ ♥ ♥

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright 2017, Diane. All Right Reserved.
https://www.instagram.com/mariaspahieva/