.

Вярвам, че аромата разказва история, той те връща в онези щастливи моменти от миналото вълнуващи не само мисълта, а и сърцето, това е и причината да бъда изключителен традиционалист в избора си на парфюми. До скоро в ежедневието си залагах основно на три ухания: „Light blue“ на Dolce&Gabbana, Black XS на Paco Rabanne и Gucci Rush, които пленяваха сетивата ми и ми даваха частица увереност и смелост в ежедневието. Със започването на есента реших да внеса глътка свежест към скромната си колекция от аромати и добавих още едно утвърдено и познато ухание, това на Hugo Boss – HUGO Woman.


My_Hugo_1


Едно от първите неща, с които Hugo Woman спечели симпатиите ми е свежият и ободряващ аромат, който е изключително подходящ за ежедневието. Той е ненатрапчив и същевременно с това с него не може да останете незабелязани!


my-hugo_7


Впечатлена съм от невероятния баланс между плодови нотки и дървесни аромати, които закачливо играят със сетивата и подчертават нежността. Към фините женствени аромати е добавен индийски черен чай, който придава нишка на категоричност и смелост характерни за мъжките парфюми на компанията. Останах приятно изненадана и от дълготрайния аромат на Hugo Woman, който се усеща върху кожата в продължение на часове и да си призная, “отлежалия” аромата много ми допада 🙂


 my-hugo_3my-hugo_3my-hugo_3my-hugo_3


Винаги съм харесвала изчистените и семпли форми, които откриваме и в дизайна на шишенцето – класическо и семпло. Радвам се, че открих този съблазнителен аромат в разгара на есента, защото лекото му сладникаво ухание ме връща към обагрената от цветове пролет.


my-hugo_1


Моят HUGO Woman e елегантен, класически и същевременно с това модерен!


Желая ви щастие,

Мария ♥ ♥ ♥


Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright 2017, Diane. All Right Reserved.
https://www.instagram.com/mariaspahieva/