.

Да пазаруваш Интелигентно и да превърнеш гардероба си в “острова на съкровищата”, където наглед едноцветни, класически и семпли кройки могат да изглеждат по хиляди различни начини. До скоро всичко това ми звучеше като мисия невъзможна, но след раждането на Йоан установих, че удобната, практична и стилна дреха е тази, която трябва да тържествува в гардероба ми! Това е и причината днес да обърна внимание на няколко базови елемента от него и да ви покажа тяхната функционалност в една по-различна светлина.


Започваме с тази  наситена с цвят, присъствие и топлина жилетка, в която сигурна съм всяка от вас би се чувствала удобно. В днешната си премяна съм я съчетала с черна рокля и кецове, което дава на силуета ми едно street излъчване, но всичко това може коренно да се промени ако я комбинирате с класическа бяла риза, панталон до глезена и обувки тип oxford. Аз дори си представям малка черна връзка, която да добавя под яката на ризата, и която би придала на визията доза ученическа закачливост.

Черната рокля никога не е излишна в дамския гардероб, за нея винаги има място и безброй поводи, в които да я представим пред света като нашето малко бижу, а тази е перфектното допълнение към есенния гардероб. Харесва ми дизайна й, който според мен е смесица между класически линии и по-модерно и разчупено излъчване, внесено чрез изрязаните елементи присъстващи в горната й час. Харесвам комбинацията между черно и синьо, тя винаги ми е нашепвала за елегантност и стил. А на вас?Кецовете са едно от нещата, без които не мога в ежедневието си, те ми дават свобода, комфорт и удобство, а  в случая в комбинацията с черната раницата се превърнаха в прекрасен завършек на днешната ми есенно-зимна премяна.Харесва ли ви днешната ми визия? Ще се радвам да споделите мнението си за т.нар. Интелигентно пазаруване. А какво мислите за присъствието на базовите дрехи в гардероба на всяка една от нас!


Желая Ви щастие,

Мария ♥ ♥ ♥


My look: vest – Attitude157, dress – Attitude157, sneakers – Nike, backpack – Zara

photo by Kiril Simeonov

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright 2017, Diane. All Right Reserved.
https://www.instagram.com/mariaspahieva/