.

Няма нищо по – хубаво от началото на дългоочакваната морска почивка и нищо по – лошо от подготовката на багажа за нея. Подреждаш и пренареждаш куфара си, правиш неистови опити да вземеш максимално много дрехи, обувки и аксесоари с мисълта „Да не ми потрябват“ и стъпвайки на златистия пясък осъзнаеш, че си си забравила най-важното… Какви ли не неща са ми се случвали и тази година реших да избегна хаоса, истерията и безпорядъка вкъщи, и да се насладя на спокойствието в подготовката на 25кг. си куфар 😉 .


ff5c43c20250665dd6f1a36f884565ec


Първото нещо, което е важно да направите е да сътворите Мото на вашето морско пътешествие, то ще обедини дрехите под един знаменател и ще Ви спести „усилието“ да поставите в куфара поредната непотребна дреха. Аз реших да обединя тоалетите си под наименованието „Ботаническа градина“, извадих от гардероба си всички артикули на тази тематика, разгледах ги прилежно и избрах тези от тях, които са подходящи за плажни разходки и Beach партита. Харесвам дрехите изработени от леки и ефирни материи с флорални мотиви, те винаги носят усещане за пъстрота и игривост, за романтизъм и очарование…


След като концепцията за дрехи е изпълнена е ред да обърнем внимание на обувките, които ще вземем със себе си. Съветвам ви да заложите на модели, които ще ви бъдат максимално удобни и практични. В куфар ми намериха място характерните за сезона гладиаторски сандали, обувки на ток в контрастни цветове, които ще обуя на някое от вечерните партита, и не на последно място чифт кецове, с които безгрижно да потичвам по крайбрежните алеи, в търсена на вкусен сладолед.


31bd1c43f2472e381fe75e85035bcd29


11753727_1120994971247396_3077607127203447459_n


Дрехите и обувките вече са избрани и идва ред на водещия елемент в пътуването – Банският костюм, тук не се колебая много, просто грабвам всички налични и силно се надявам да имам възможността да разходя всеки един от тях. Хубавото на този любим артикул е, че е в малки размери, и добавянето му в куфара ви не отнема много място, затова вземете всички модели, които обичате, и които ви стоят секси. Към тях не забравяйте да добавите и задължителната сламена шапка, която от много отдавна не се възприема единствено като защитник от жаркото слънце, а и като задължителен елемент от морския аутфит. Аз лично обичам небрежната линия и на моменти захвърлям шапката и правя закачлив тюрбан около главата си, който също така добре допълва тоалета ми.


ae53fc3aaa9f55c212a47a00fc04c85f


Тази година плажните дрехи са от изключително разнообразни материи, кройки и цветове. Дали ще изберете класическото парео, асиметрична и наситени с разнообразни принтове туники или ще насочите вниманието си към дългите и прозрачни рокли, които фино да подчертаят женствеността ви, няма особено значение, защото всяко едно от тях е актуално за сезона. Като за финал добавяме и любимите си слънчеви очила с висока UV защита, които не само ще предпазват очите ни, а и ще ни създадат комфорт с широко отворени очи да разглеждаме изпълнения с Гларуси бряг 😉


11180300_1114050068608553_8009428962778532792_n


През последните години слънцето става все по-силно и коварно, това е и основната причина да се снабдим с качествена козметика, която да ни защитава и да ни осигурява комфорт по време и след плаж. Не щадете средства и най-важното пазете кожата си, не избирайте продукти с нисък слънцезащитен фактор, защото той не само, че не Ви носи необходимата протекция, но и много често след неговата употреба сме почервенели, кожата ни е опъната и боли. В момента на пазара се предлага широка гама от медицински слънцезащитни кремове и лосиони, които да подхранят и подготвят кожата ни и за ударната доза слънчеви лъчи, доверете им се!

sunscreen-3_70


Готови ли сте за плажни емоции?


Снимки: личен архив и Интернет

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright 2017, Diane. All Right Reserved.
https://www.instagram.com/mariaspahieva/