.

В началото на Февруари с мен се свързаха представители на ORAX с покана да тествам избелващите ленти за зъби PearlGuard. Предложението им дойде в момент, в който обмислях идеята за нещо подобно тъй като забелязах, че зъбите ми са потъмнели и независимо, че бързо приех си признавам, че подходих към тях с известна доза недоверие и плахост. Да, плахост, защото от дълги години се боря  с подчти непрестанното присъствие на ужасно упорити и болезнени афти в устната кухина, които донесоха след себе си проблеми с венците и зъбите. Мислех си, че лентите може би ще повлияят неблагоприятно върху този проблем, но желанието ми за сияеща усмивка бе по-солно от всичко останало.Какво представляват лентите PearlGuard?

“Лентите на ORAX са разработени по нова швейцарска формула, която е БЕЗ ПЕРОКСИД, правейки PearlGuard най-щадящия продукт за избелване, създаван някога. Революционната Nano O2 технология се активира в момента, в който лентата влезе в контакт със слюнката по повърхността на зъбите. Създават се микроскопични кислородни мехурчета, които проникват емайла без да го увреждат и същевременно доставят избелващите вещества до вътрешността на зъбите.”

Стъпки при използването на PearlGuard.
 1. ⇒ Почистване на зъбите.
 2. Поставяне на лентичките. ORAX препоръчват да останете с PearlGuard за 1 час, но аз често оставам с тях и повече от това време, което по никакъв начин не е увеличило чувствителността на зъбите ми. PearlGuard се поставят много бързо и лесно на зъбите, лентите са плътни и прилепват добре, но имайте предвид, че може да усетите лека промяна на говора, което лично мен ме притесняваше и избягвах да водя телефонни разговори с тях 🙂 Усещането след поставянето на лентичките е сякаш сте ходили на зъболекар за почистване на зъбен камък и е дошъл момента да полират зъбите ви със специализирана паста.
 3. Махането на лентичките е доста неприятно – поне за мен. Гелът се е разтворил и е образувал лепкава консистенция, която създава известно неудобство и леко затруднение, което според мен е ефект, който няма как да бъде избегнат. Тъй като винаги има останали малки частици от гелчето по зъбите ми ги почиствам с четка, напоено единствено с вода.

 4. Ефект

 5. При мен ефектът се забеляза на петия ден от употребата на лентичките, зъбите бяха изсветлели с 2-3 тона, което за мен бе доста задоволително имайки предвид високата дневна консумация на кафе и шоколад. Виждайки благоприятното влияние на PearlGuard реших след седмия ден да разредя използването им през ден, което при мен не повлия негативно.

  Наблюдения

 6. ⇒ Към средата на курса забелязах наличието на бели петънца по зъбите, което ме стресна и за миг си казах “Спирам”, но от ORAX ме успокоиха, че това е напълно нормална реакция появяваща се по време на процеса на избелване и отшумяваща за 2-3 дни.
 7. ⇒ Избелващите лентички не повлияха негативно на чувствителността на зъбите и венците ми.
 8. ⇒ Очаквах, че ефектът на избелване ще бъде малко по-силен, но и постигнатия резултат е удовлетворяващ предвид употребата на забранените напитки и храни, които се препоръчва да бъдат прекратени при провеждането на избелващия курс. 9. Каква е вашата тайна за красива усмивка?


Желая ви щастие,
Мария ♥ ♥ ♥

∗ Продуктът ми е предоставен за тестване от ORAX, което не влия на личното ми мнение и опит по време на пробването им.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright 2017, Diane. All Right Reserved.
https://www.instagram.com/mariaspahieva/