.

Винаги съм се придържала към натуралната красота, към семплия и лек грим, без силни акценти и излишна натрапчивост. Това е и причината в несесера ми да имам една палитра със сенки, спира за мигли, молив за вежди, няколко червила и моливи за устни, основа за грим, пудра и фон дьо тен. Молива за очи и очната линия просто не са за мен, многократно съм се опитвала да се науча да ги поставям, но винаги безуспешно.Като майка на активен и енергичен мъник трудно успявам да организирам времето за грим и винаги съм щастлива когато за няколко минути успея да нанеса декоративна козметика на лицето си. Мислех, че ще създам урок за един бърз 10 минутен грим, но този външен вид ми отне по-малко от тях, а ето и продуктите, които използвах за направата му: фон дьо тен, спирала за мигли, молив за вежди, молив за устни и червило.


Стъпка 1: Фон дьо тен Maybelline Fit Me.

Преди да поставя декоративна козметика на лицето си държа то да е почистено и овлажнено добре. Последните месеци съм с много суха на места кожа и ако не съм поставила крем или основа за грим нанасянето на фон дьо тен се превръща в истински кошмар. От няколко седмици използвам фон дьо тена на Maybelline Fit Me, цвят 115 и съм очарована от това, което прави с кожата ми. Продуктът се нанася доста лесно и бързо, харесва ми лекотата и естествения завършек, който придава на кожата ми. Ако не го фиксирам с пудра издържа около 7 часа – не се свлича и не става на петна.


Стъпка 2: Спирала за ултра обем False Lash Superstar Xfiber Mascara на Loreal.

Винаги трудно съм избирала спиралата си за мигли, а тази ме спечели с няколко основни неща: добри апликатори; прецизно разделя миглите; текстурата се нанася лесно без да се натрупва, и позволява надграждане; не се рони и не образува бучици; бързо се премахва от очите.Стъпка 3: Молив за вежди S-he.

Малко са късметлийките с плътни и добре очертани вежди, за съжаление и аз не съм сред тях и това е причината молива за вежди да присъства винаги в грима ми. Използвам цвят 002  , лесно се нанася, а вградената мини четчицата на капачката ми помага бързо да ги пригладя и подредя.


Стъпка 4: Молив за устни S-he.

Харесвам S-he те са качествени, дълготрайни и на добра цена. По-голямата част от продуктите, които имам в козметичната си чантичка са в натурални и земни тонове, какъвто е и този молив за устни, с номер 002. Формулата му е кремообразна, но не много мека, харесва ми, че не прави устните сухи, а и е дълготраен. Често дори го нося самостоятелно без да нанасям любимото червило.Стъпка 5: Червило за устни Bourjois.

И накрая мога да завърша външния вид с червилото на Bourjois в цвят Velvet 10. Консистенцията му е мека и приятна, нанася се лесно и равномерно, няма натрапчива миризма, не изсушава устните, а и се задържа се относително дълго върху тях.Аз съм готова за излизане, а вие?


Желая ви щастие, 

Мария ♥ ♥ ♥ 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright 2017, Diane. All Right Reserved.
https://www.instagram.com/mariaspahieva/