.
  • Тези луди снежни дни, в които ставаш преди изгрев, изпиваш сутрешното си кафе и очакваш с нетърпение момчетата да се събудят и да направите първата семейна разходка из заснежените пътеки в парка. Очаквах с нетърпение този ден, а той бе приет със смесени емоции от момчето ни. Гледайки през прозореца падащите снежинки лицето на Йоан излъчва изумление и удивление, не спира да пляска с ръце и да повдига длани към небето. Именно тези реакции на възхита ме карат да си мисля, че малката Хуна ще бъде безкрайно щастлив когато се “запознае” от близо със снега, но за сметка на постоянната усмивка, веселие и еуфория в поведението му откривам и доза несигурност и страх от непознатото. Йоан ходи важно из заснежените пътечки, докосва с любопитство снега, показва ми как прави малки снежни топки, но в момента, в който ръкавиците падат от ръцете му и той усеща студената повърхност с баща му чуваме едно гръмко негодувание, а след поредното падане по длани в преспите детското недоволство е заменено с плач и желание да си тръгваме. Престоят ни в парка бе кратък и запомнящ се, а ето и малко снимки от тази вълнуваща първа среща.
На кратко и за топлата ни премяната 


Йоан 

Не съм фен на космонавтите, но определено смятам, че това ще бъде една от най-добрите ни зимни покупки този сезон. Избрах напълно изчистен модел в тъмно синьо на Adidas. Харесва ми, че е с диагонален цип отпред, който улеснява обличането му, а наличието на ластици в края на ръкавите и крачолите не позволяват навлизането на сняг под него. За съжаление космонавта е без ръкавички, което смятам, че е сериозен недостатък имайки предвид любопитството и желанието на мъниците да докосват снажната повърхност.Йоан е с доста широко стъпало, което често се превръща в сериозна спънка при намирането на подходящи обувки за него, затова и толкова много се зарадвах, че ботушките на Qucchua му станаха от раз. Доста топлички са, от вътрешната страна са облечени с вълна, а за по-голяма стабилност и непромокаемост имат масивна гумена подметка.


Мама

Аз съм облечена с яке Pinko, което нося вече 5-та година, но съм безкрайно доволна от качеството, материята и многофункционалността му. Дълго време преди да си го купя бях в размисли и дилеми дали си заслужава да инвестирам не малка част от заплатата си в него, но погледнато назад във времето смятам, че това е една доста добра покупка, която ми се отплаща с топлина и комфорт за поредна зима.
Желая ви щастие,

Мария ♥ ♥ ♥

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright 2017, Diane. All Right Reserved.
https://www.instagram.com/mariaspahieva/