.

Днес повече от всякога смятам, че приказните 70-те, са на крачка разстояние от мен, в момента, в който се обърна ги откривам на корицата на модните списания или на витрините на любимите ми магазини. Омагьосана съм от седемдесетарската култура и гледам с нескрит интерес и захлас всичко свързано с нея. Обожавам да влизам в големите вериги магазини и като Алиса в страната на чудесата да разглеждам с любопитство всеки един артикул свързан с тази наситена с динамика и пъстрота епоха.

Ако и вие като мен сте в плен на 70-те ви препоръчвам да направите един продължителен шопинг тур и да се снабдите с: чарлстон панталон, дрехи изработени от велур, дантела и плетиво, ресните също не са за пренебрегване, а деним вариаците и високата талия са просто задължителни…А ето и една от чаровните седемседемдесетарски визии, в която се влюбих от пръв поглед, и която ще тържествува в гардероба ми тази есен.


70's_1


70's_2


Ако в гардероба си не откривате каририана риза, може да направите съчетание с такава в бял и черен цвят, а като допълнение към изчистения, но изключително привлекателен тоалет добавeте обемен шал с принтове, голяма чанта и характерните за 70-те високи обувки на платформа или плътен дървен ток. Харесвам чарлстон панталоните, те подчертават талията и бедрата, а широкото разкрояване оптически издължава дамската фигурата.


70's_3


70's_4


70's_5


70's_6


Готови ли сте за едно вдъхновяващо пазаруване в духа на 70-те? Кой са вашите фаворити носещи шепота на миналото?


My look: Дънки – ZARAРиза – ZARAЧанта – ZARAОбувки – Solo ItalianoСлънчеви очила – Rital

Photo: Kiril Simeonov


2 Comments

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright 2017, Diane. All Right Reserved.
https://www.instagram.com/mariaspahieva/