.

Всеки нов сезон носи със себе си необходимостта от обновяване на гардероба и резонния въпрос „Какви са най-горещите тенденции за него?“. Отговорът тази есен няма да бъде никак лесен, защото модния подиум ни представи безброй вдъхновения, комбинация от различни времена и материи. За да получим своите стилни предложения за това какви дрешки да добавим към гардероба си Ви предлагам да насочим вниманието си към най-горещите модни точки през последните няколко седмици: Ню Йорк, Париж, Милано, Лондон и да почерпим идеи от светските личности и модни блогъри, които внесоха в „сивотата на града“ пъстрота и очарование.


HTFF_1


HTFF_2


HTFF_3


Въпреки, че фантастичните седемдесетте са в стихията си, можем да кажем, че бляскавите шейсетте и щурите осемдесетте също ще привличат вниманието ни от витрините на любимите ни магазини. Не се притеснявайте за, дължината на полата си дали ще бъде миди или макси, това няма никакво значение, всички те стоят супер готино особено когато са съобразени с тялото ни. Дамите с широк ханш могат да заложат на полата или роклята с т.нар.  А-силует с дължина до коляното, тя подчертава талията и същевременно минимизира дупето и бедрата. Почитателките на тесните дънки също могат да си отдъхнат и да продължат да се наслаждават на моделите и през сезон есен-зима 2015/2016г, защото денима втора кожа все още ще заема едно от челните модни места. Във вихъра на „танца“ остават и панталоните с по-широка кройка и с дължина до глезена.


HTFF_4


HTFF_5


HTFF_6


Ако седемдесетте ни обгръщат с велур, то наред с него тази есен ще тържествуват кожи, вълна, кадифе, брокат и дантели. Използвайте ги премерено и добавете в тях доза забавление, което да пленява всички зърнали тоалета ви.


HTFF_7


HTFF_8


HTFF_9


HTFF_10


Както всеки сезон така и сега монохромната черно-бяла гама ще бъде предпочитана от голяма част от дамите любуващи се на класиката, но наред с тях ще се наслаждаваме и на огнено червеното и всички пастелни цветове – розово, светло синьо, лилаво – жълто, оранжево и зелено, които ще озарява както гардероба ни така и посипаните с есенни листа улици.


HTFF_11


HTFF_12


Paris Fashion Week SS16, Day 2


Кои ще бъдат вашите любими цветове и кройки тази есен? Ще имате ли смелостта да се впуснете в стихията на ретро вълната, която да премени гардероба ви?

Желая ви вдъхновяващи шопинг моменти!


Снимки: www.vogue.co.uk; www.wmagazin.com; www.le21eme.com; www.jaiperdumaveste.com

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright 2017, Diane. All Right Reserved.
https://www.instagram.com/mariaspahieva/