.

Чували ли сте за галактическите раници MadPax? Ако не сте сега е момента да ви пренеса в един различен свят, който обединява в себе си праистория и космос, а МadPax се преобразява в машината на времето, която свързва минало и бъдеще. 


Това са раници отговарящи 100% на динамичното ни ежедневие, раници, които разказват история за свежест, бунтарство, неповторимост и бързина, а дизайнът им е перфектно сливане на мода и функционалност.


MadPax_1


Спокойно можем да кажем, че MadPax са раници за малки и големи, те идеално се вписват в непокорния и търсещ ученически дух, а същевременно с това отговарят и на многобройните, и “претенциозни” изисквани на дамите. 


MadPax_3


Едно от водещите предимства на MadPax е изключителна здравина и комфорт, които тя създава при носене. В нея със завидна лекота могат да бъдат побрани всички учебни пособия на съвременния ученик, а меките и плътни дръжки облекчават по най-добрия начин натоварването, което се създава от носенето им. 


MadPax_7


Влюбена съм в дизайна на това съвременно Чудо, а пъстротата на този мини модел, ме кара кокетно да пърхам от щастие. 


MadPax_4


Взирайки се в раницата не се ли пренасяте в тайнствения свят на динозаврите 🙂 ? MadPax_8


А сега е време да отлетим в междугалактическото пространство и да се насладим на магнетичността и загадъчността, която то носи.


MadPax_9


MadPax_10


MadPax раниците могат да бъдат открити в магазин Домоcharm намиращ се на ул. Иван Шишман 27, където ви очаква един истински сблъсък с чудесата на съвременният стил. 


И не забравяйте, животът е твърде кратък за да носите скучни раници!


Photo: Kiril Simeonov

1 Comment
  • maria_spahieva@abv.bg каза:

    Благодаря ти, Мими <3. Космическите раници са великолепни 🙂

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright 2017, Diane. All Right Reserved.
https://www.instagram.com/mariaspahieva/