.

Съботния ден бе благосклонен към нас и ни позволи да направим една кратка фотосесия, в която да ви представя един от любимите си есенни тоалети, който освен със семплото си излъчване ме пленява и с многофункционалността и удобството си.


Bonjour_1


 От дълго време имам тази пола в гардероба си и всеки път когато я облека се изумявам от възможностите, които ми разкрива. Тя стои добре както с класическа бяла риза, така и с пуловер или с блуза от по – плътна материя, а в горещите лети дни t-shirt или crop top и пасват идеално :). Кройката й позволява да я съчетавам с обувки на висок или нисък ток, а най-хубавото е, че в горната си част е по свободна, което ми дава възможността понякога небрежно да напъхам блузата си, както направих и в конкретния случай. 


Bonjur_3


 

Време е да отдам заслужено внимание и на това есенно палтенце, което купих преди няколко години от Солун, но и до днес нося с голяма любов. Най – много в него ми харесва комбинацията между вълна, кожа и ципове, които вплетени в едно придава лек бунтарски вид на цялостния силует.


Bonjour_4


Bonjur_5


 

Bonjour_6


 

Bonjour_7


Ще се радвам да споделите и вашите любими есенни комбинации, които правят ежедневието ви различно и пъстро 🙂


My look: Блуза – Reserved; Пола – Reserved; Палто – Zara; Боти – Guess

Photo: Kiril Simeonov

 

4 Comments

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Copyright 2017, Diane. All Right Reserved.
https://www.instagram.com/mariaspahieva/