.

Разгарът на пролетта ме заварва в едно наситено с хармония, живот, уют и топлина кътче, в което натуралните продукти са издигнати в култ, а любовта към природата и българското село витае във въздуха. Мястото е Laika.bg, където с един от създателите й – Димитър си говорим за смелостта да следваш мечтите си и да отстояваш принципите си чрез работата и светоусещането си! В края на 2012г. Димитър и съпругата му създават първият български е-магазин за избрани  продукти с натурален произход, а три години след основаването си Laika.bg се е превърнала в дом на множество родни марки, които с гордост можем да кажем, че са пионери в работата си! 


Последователите на здравословното хранене могат да открият продукти изцяло отговарящи на предпочитанията им, а любителите на захарните изделия биха поглезили сетивата си с разнообразни и апетитни изкушения, които сигурна съм за кратко време ще се превърнат във ваши любимци. Тук за първи път опитах сладко от Рози приготвено изцяло от маслодайна българска Роза Дамасцена, което спечели симпатиите на цялото ни семейство с лекия и ненатрапчив вкус, в който няма добавена захар. Като истински фен на шоколада не мога да пропусна и присъствието на любимите Гайо Шоколад, които не спират да ме изненадват с великолепните си вкусове и комбинации.Laika.bg е “убежище”  и за ценителите на кафето, където по-любопитните от вас могат да разгледат и да се запознаят в детайли с първата българска пекарна за гурме кафе – DABOV Specialty Coffee, а феновете на керамикта ще зарадват сетивата си с изящните творби на Екатерина Лашова.

Често ме питате от къде купувам детските книжки за Йоан, и както може би се досещате мястото отново е  Laika.bg . Харесва ми възможността, да поседна с малкото си момче на удобното кресло и далеч от  заобикалящата ни динамика да разгледаме пъстроцветните четива и да изберем най-подходящото за него 🙂


Познавате ли Laika.bg? Ще се радвам да ми препоръчате и други приятни местенца, в които е на почит българското производство.


Желая ви щастие,
Мария ♥ ♥ ♥

Photos by Kiril Simeonov

*Този пост не е спонсориран и няма за цел да прави реклама, а да покаже отношението и уважението ми към хората, които не се страхуват да следват мечтите си!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright 2017, Diane. All Right Reserved.
https://www.instagram.com/mariaspahieva/