.

Съботно-неделните разходки са се превърнали в ритуал за цялото ни семейство. Обичаме времето прекарано заедно, често не планираме къде ще ходим-важното е да се радваме един на друг. И тъй като прекарахме една дълга и скована от лед и студ зима с появата на първите по-топли дни решихме, че ще прекарваме максимално дълго време навън, което се харесва не само на Йоан, а и на нас с баща му. Да, признавам си, привечер докато се прибираме с колата оставам момчетата да си общуват по мъжки, а аз се отнасям в кратка, но блажена дрямка и се настройвам за лудницата, която ни очаква вкъщи 🙂


Изминалата събота беше наситена с хиляди нови емоции за малкото ни момче, а деня започна още в ранни зори. Йоан се събуди зареден с енергия за дозина, а в момента, в който го извадих от креватчето му започна да пълзи около спалнята и да потканва и двамата с баща му да ставаме и да играем заедно. Подготвихме закуската, изпихме любимите си сутрешни напитки и в 10:30 бяхме готови за излизане. В чантата за малкият бунтар имаше всичко необходимо за една дълга и уморителна разходка: любимите дървени играчки, жирафчето Софи, крем за слънце и още куп козметика, която може да потрябва на мама. Oбяда е на лице, а домашните бананови палачинки само чакат да бъдат изхрускани . Юпи, готови сме за ново приключение!


Усещането за пролет витае във въздуха – топли слънчеви лъчи, цъфнали дървета и храсти, пеещи птички. Решихме да се разходим из Панчаревското езеро и да си направим малък пикник с красива гледка към водата. След като паркирахме колата на едно от малкото свободни места установихме, че май не сме избрали най-подходящата локация за семейна разходка. С Кирил обичаме природата, но предпочитаме да бъдем на по-спокойни и тихи места, а това определено не беше от тях. Тук имаше от всичко по много: много семейства с деца, много младежи, много приятелски компании, много мотористи, много шум и много Малко места за нас тримата. Йона гледаше всичко случващо се около него с огромен интерес, ахнали очи и не спираше да повтаря “Ах-ах”.


 

Ще се радвам да споделите с нас китни и живописни местенца, които са подходящи за семейство с малко дете!


Желая ви щастие,

Мария ♥ ♥ ♥

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright 2017, Diane. All Right Reserved.
https://www.instagram.com/mariaspahieva/