.

С Кирил винаги сме обичали разходките, а тези прекарани заедно с малкото ни момче са повече от любими и за двама ни. Прекрасно е да виждаме как той опознава и разглежда с любопитство света, а моментите, в които закачливо общува с околните са неописуеми!

Независимо от това, че последната седмица времето доста захладня, се стремя всеки ден да излизаме навън, защото като родител вярвам, че наред с каляването на детето, срещите му с променящата се природа и контактите със заобикалящия го свят  са изключително важни за емоционалното му развитие.


mama_baby_1


mama_baby_11


mama_baby_18


mama_baby_3


mama_baby_8


Йоан е изключително усмихнато и общително дете, не се страхува от непознати и в голяма част от случаите, в които за първи път вижда нов човек посреща непознатото за него лице с усмивка и закачлив смях. Смятам, че това се дължи на факта, че още от раждането си той е бил заобиколен от много хора, и динамиката и пъстротата на ежедневието не са му е чужди 🙂


mama_baby_2


mama_baby_16


Изминалата събота бе много специална за мен и Кирил, Йоан навърши седем месеца, а ние двамата целият ден не спирахме да си спомняме моменти от онзи незабравим 26-ти април! 


mama_baby_4


mama_baby_12


mama_baby_6


mama_baby_5


mama_baby_9


mama_baby_17


Днес реалността не може да бъде по-хубава, семейството ни е по-сплотено и обичащо се от всякога, а две любопитни очички осмислят дните ни! 

♥ ♥ ♥


My look: camel coat – M2V; black coat – Zara; shirt-Bershka; jeans – Zara; boots – Otto Kern; sunglasses – Trussardi; scraf – Parfois

Joan look: jacket – Zara; hat – H&M


Желая ви щастие,

Мария ♥ ♥ ♥

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright 2017, Diane. All Right Reserved.
https://www.instagram.com/mariaspahieva/