.

Честит вторник, скринчета! Ето и снимките от последната ми визия! Обичам да нося топли и обгръщащи ме овърсайз  палта, тъй като те дават възможност на наглед съвсем обикновени дрешки да изглеждат елегантно, а в комбинация и с изчистени аксесоари силуета придобива завършеност и нежно подчертава индивидуалността. Другото предимство на този тип палта е възможността под тях да сложим по-плътни и обемни дрешки, които са силно предпочитани в студените есенно-зимни дни.

Предвид нарастващото ми коремче, дълго се колебаех дали за последен път да облека тази къса и обемна пола, но в крайна сметка, ефирността, която тя носи взе превес в трудния избора 🙂 . Като добавка към игривата момичешка визия си избрах класическо поло Бърбъри, което благодарение на фината си и същевременно с това еластична материя все още ми става 😉

Тъй като исках да акцентирам върху горещото червено палтото прецених, че аксесоарите, които ще добавя към визията ми трябва да бъдат семпли и ненатрапчиви, а какъв по добър избор от топъл шал, малка чанта, и ретро очила в класическо черно?!


Red_Mania_1


Red_Mania_2


Red_Mania_3


Red_Mania_4


Red_Mania_5


Red_Mania_6


Red_Mania_Cover

Харесвате ли червеното ми овърсайз палто? А бихте ли добавили подобна дрешка в гардероба си?


My look: Палто – Zara; Пола – DIY; Поло блуза – Burberry; Боти – Bata; Очила – Kenzo; Чанта и шал – No Brand

Photo: Kiril Simeonov

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Copyright 2017, Diane. All Right Reserved.
https://www.instagram.com/mariaspahieva/