.

Обичам Коледа, за мен това е най-светлият и изпълнен с чудеса празник през годината, в който семейните ценности и традиции се разгръщат с пълна сила, а магията на святата нощ грее сърцето ти с дни. Тази година Коледа ще бъде двойно по-вълнуваща и приказна за цялото ни семейство – ще я споделим с най-младия член на фамилията ни, с нашата пътеводна светлина – Йоан!


Двамата с баща му искаме той от малък да бъде възпитан в семейните ценности и традиции, а украсата на елховото дърво несъмнено е една от тях. Винаги съм свързвала Коледа с топлината на червения цвят, което е и една от основните причини той да бъде акцент при декорацията на дома ни. Една голяма част от играчките за елхата, като и празничният текстила купихме при последното си посещение в IKEA, където може да откриете всичко, което ви е необходимо за създаването на тържествена укрaса – елхови клонки, свещници, гирлянди, играчки , керамика и какво ли още не. 


Щастлива съм, че с всяка изминала година по-голямата част от големите търговски марки предлагат разнообразие от Коледна украса на достъпни цени, а тези на LIDL  събраха овациите ми- с бюджет от около 20лв. успях да се сдобия с тематичен текстил, който използвах при опаковането на голяма част от семейните подаръците 🙂 
Винаги съм харесвала дрехите с коледни мотиви, но да си призная никога не съм инвестирала в тях, тъй като смятах, че това е излишно прахосване на пари за „премяна“, която ще може да нося доста кратко време. Е, както виждате всичките ми нагласи и виждания останаха на заден план и тази година купих доста дрешки с коледни щампи, които добавят още една щипка празнично настроение в ежедневието на семейството ни.

С настъпването на декември аромат на елхови клонки, канелени сладки и портокалови корички се разнася из целия дом, а коледните песни са неизменен спътник в ежедневието ни.


Кой е вашият любим семеен празник? Харесвате ли дрехи с коледни щампи? Ще се радвам да споделите любимите ви коледни традиции с нас 🙂


Желая Ви светли празници,

Мария ♥ ♥ ♥


My Look: dress-Mango

John’s look: H&M

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Copyright 2017, Diane. All Right Reserved.
https://www.instagram.com/mariaspahieva/