.

Хората, който ме познават знаят, че имам афинитет към дрехите и аксесоарите изработени в цветовете на благородните метали. Смело мога да кажа, че обичам да експериментирам с тях и да ги използвам умело както при подготовката на ежедневните си сетове така и при вечерните си колаборации…На моменти дори толкова се захласвам в употребата им, че крайният резултат е Блясък от глава до пети 😉 .

За днешната си визия отново смело отворих “Кутията на Пандора” и грабнах в захлас един от сребристите си топове, който ако трябва да бъда честна не бях носила от години, но явно все още не е демоде. Към него прибавих къси дънкови панталонки, мини чанта със страничен пискюл и най-удобните сандали на равна платформа, които съм имала през последните години. Като естествен завършек на цялата стилистика включих и любимите си слънчеви очила, а през тях светът е винаги розов…Огледах се в огледалото и с бърза стъпка закрачих към парка където ми предстоеше поредната луда забава с госпожица Тара – осем годишна немска овчарка, с която лудориите са сигурни.

Позирането започва сега, малко ми е неприсъщо, но много скоро и това ще бъде променено 🙂

DSC_0012 copy

 Хубавото на този топ е, че стои добре както прилежно прибран така и с небрежно паднала презрамка, всичко зависи единствено от настроението ми…

DSC_0021 copy

DSC_00123

Ето я и нея, госпожицаТара в пълния си блясък!

DSC_0050 copy

DSC_00232 copy

DSC_0039 copy

И не забравяйте, че “Добрите приятели остават завинаги”!!!

Photo: Kiril Simeonov

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright 2017, Diane. All Right Reserved.
https://www.instagram.com/mariaspahieva/