.

Преди да получа този иновативен и практичен подарък от Lady’s hand никога не се бях замисляла над въпроса “Какви грижи полагам за чантите си?”. Естествено като всеки един продукт, който използваме активно в ежедневието си с времето и този така любим аксесоар на всяка една от нас се износва и губи първоначалните си характеристики.  За да удължи живота на нашите чанти Lady’s hand създават един изключително фин, удобен и компактен продукт, който е проектиран така, че да улесни женското ежедневие, като осигури възможно най-добрата грижа за дамските ни чанти.

lady's_hand_2


Ето и предимствата, които открих аз в Lady’s hand  🙂 :


lady's_hand_3

Първото нещо, което привлече вниманието ми в Lady’s hand e балансираният му и объл дизайн. Харесва ми “мекотата” му. Като майка за мен е изключително важно продуктите, които използвам в ежедневието си да са изработени така, че максимално да предпазват в случай, че малките и любознателни ръчички на децата ни го напипат и деликатно започнат да го изследват. Дори и дизайнерите на закачалката да не са се замисляли над този факт мога да кажа, че са изпълнили перфектно една изключително важна задача – Безопасност за малчуганите!


 


Компактността е едно от следващите преимущества на закачалката, която може да бъде поставена в различни по големина чанти и да е с нас по всяко едно време от денонощието.


За дамите, които като мен обичат да носят обемни чанти или раници, в които намират подслон хиляди потребни и не до там необходими вещи ще кажа, че куката на закачалката издържа голямото натоварване и не се изхлузва от обекта, на който сме я поставили.


lady's_hand_8

 

 


Преди чантите ми бяха разпилени из цялото жилище, докато сега имат своето малко кътче в гардероба. Винаги знам къде са и най-важното казах “Сбогом” на пречупените дръжки и деформираната форма!


Забравих за постоянното лутане къде да поставя чантата си когато съм в заведение за хранене, бар, обществена сграда и др.

 

lady's_hand_4


За да се запознаете с историята на бранда, с полезни съвети за съхранението на дамската чанта, мнения на клиенти на компанията, както и за да поръчате своите закачалки посетете официалният сайт на марката www.ladyshand.bg. При поръчката на продукта получавате 6 броя закачалки, изработени от черна пластмаса и прилежно подредени в малка кутия. Препоръчвам Lady’s hand на всяка дама, която не само обича чантите си, но и има усет към детайлите!


Ще се радвам да споделите с мен какви грижи полагате за чантите си? Бихте ли се доверили на Lady’s hand? 

 

 


Желая ви щастие,

Мария ♥ ♥ ♥

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright 2017, Diane. All Right Reserved.
https://www.instagram.com/mariaspahieva/