.

Часът е 19:30, мястото: лятната градина на Once Upon A Time Biblioteka, събитието: Vintage Garden Party, а организатори са обичайните заподозряни от Smugglers Swing Club…  Градината е преобразена в духа на далечните 20-те и 30-те години на миналия век, а присъстващите са повече от колоритни, заредени с Винтидж духа и с пъстротата на живата.  Чаровността на мястото и посетителите му те пренася в един различен свят, свят на танци и забавления, свят на романтизъм и непреходен стил, свят изпълнен с носталгия към  миналото, свят разкриващ ти сладката страна на живота!

Освен със страхотната Swing, Jazz, Rock’n’Roll, Rockabilly и Doo Wop музика и заразяващи танци събитието пленяваше с възможността да се срещнеш с талантливи български автори и от близо да се докоснеш до изкуството  им!

Тук бяха:

  • Kat’s Jewelry, от където закупих едно изключително Бижу, което днес  се превърна в акцент в тоалета ми и смятам дълго време да нося със себе си 🙂

DSC_0069

DSC_0081

  • Слънчевите момичета от Zaiot, които омагьосваха посетителите на щанда с жизнерадост и неподправена детска искреност. Удивителни деца, които се надявам да запазят в себе си любовта към изкуството и винтидж културата.

DSC_0065

  • Beti hand mades с магнетичната си линя бельо, в което се влюбваш от пръв поглед, както се случи и с мен.

DSC_0100

  • Blackout Labal, ръчно изработени бижута, които лично на мен ми нашепваха за морски приключения и завладяващи емоции.

…май ще забравя да опиша някой от великолепните автори, с които се запознах, затова спирам до тук.

DSC_0061

DSC_0086

DSC_0089

DSC_0096

DSC_0095

Останах очарована от възможността да се срещна с изключително позитивни, амбициозни и по свое му различни хора, които преобърнаха представите ми за градски дух и култура.

2 Comments

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright 2017, Diane. All Right Reserved.
https://www.instagram.com/mariaspahieva/