.

Деним, кецове, любимото сиво и нашепващите ми за идните топли дни бяло-сини райета. Такива дрехи обичам – носещи настроение, емоции и романтични нотки. С тях се чувствам свободна, активна, себе си. А и няма нищо по-лесно от това да съчетаеш дънки със спортни обувки и морски райета. Съгласни ли сте с мен?

Премяна: дънки H&M – подобни тук, риза Zara – подобна тук и тук, палто Reserved –  тук, чанта Mango – подобна тук, кецове Zara – подобни тук.

2 Comments
 • Ilina каза:

  След прочитането на всеки пост или като видя някоя нова публикация във ФБ се каня да напиша коментар. Времето ли, социалните медии с тяхната “видност” от всичко и всички ми пречат. Но тук да ви кажа, Мария, радвам се като напишете нещо, дори то да е как сте си обули обувки на ток без причина 🙂 Карате ме да се чувствам така, че има и някой като мен 🙂 Поздрави и на двете ви дечица!

  • maria_spahieva@abv.bg каза:

   Здравейте, Илина! Благодаря ви за милите думи. Радвам се, че благодарение на “Скрина на баба” имам възможност макар и виртуално да се запозная с толкова позитивни дами, с които имаме сходни интереси и отношение към малките неща в живота. Извинете ме за забавянето в отговора, но имах доста сериозен проблем с блога.
   Желая Ви светли празници! <3

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright 2017, Diane. All Right Reserved.
https://www.instagram.com/mariaspahieva/