.

Един от девизите ми гласи “Пролет, лято, есен, зима, винаги с деним”! Обожавам дрехите изработени от тази “груба” тъкан, те винаги ми носят комфорт и удобство, което е задължително за ежедневието ми, а предполагам, че и всяка една от вас държи на това.


Нарекох премяната си “Rhapsody in denim”, която е съчетание между бели дънки и индиго риза, които в момента, в който зърна в гардероба си ме връщат към лазурния бряг и морските емоции. Като естествен завършек на тоалета си избрах обувки на висок плътен дървен ток, мини чанта и поредните “розови” очила.


Rhapsody_7


Харесвам многофункционалността на тази дънкова риза, широките 3/4 ръкави позволяват да бъдат навивани, което изцяло променя визията й, а прилежно закопчаните копчета създават усещането за school силует.

Rhapsody_11

Rhapsodia_8


Кройката на ризата е широка, което ми дава възможност, в моментите, в които желая да бъда по – елегантна да прибавя тънък кола, който да подчертае талията ми и да създаде нежно женствено излъчване.

Rhapsody_9

Rhapsody_1


Дънките са със свободно кройка, която според мен закачливо се допълва с ризата и обувките. Поради мини размерите си винаги съм имала проблем с дължината на панталоните, дънките и джинсите си, но тенденцията небрежно да навиваме крачолите ме спаси от постоянното търсене на шивач 🙂

Rhapsodia_2


Часовникът, който семейството ми ми подари за 25-та ми годишнина също е тук и отмерва поредните минутки сбъднати мечти!

Rhapsodia_6

Rhapsody_3


Кожа, велур и дърво, вплетени в едно чудно съчетание. В момента, в който зърнах тези обувки се влюбих в тях и бях сигурна, че колкото и неудобни да бъдат ще ги добавя към колекцията си 🙂 , а те напук на мислите ми се оказаха доста удобни!

Rhapsody_5


Харесва ли ви днешната ми премяна? Ще се радвам да споделите кои са вашите любими деним дрехи и предпочитаните колаборации с тях 🙂


My look: Дънки – Zara; Риза – Massimo Dutti; Обувки – Reserved; Чанта – H&M; Часовник – Dolce&Gabbana; Слънчеви очила – Bluepoint

Photo: Kiril Simeonov

2 Comments

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright 2017, Diane. All Right Reserved.
https://www.instagram.com/mariaspahieva/