.

Обичам свободата, която носят спортните обувки, с тях мога да правя хиляди различни неща и винаги да се чувствам на вихъра на вълната. Обувам ги когато се разхождам в парка, в моментите, в които безцелно се шляя из  улиците и любопитно разглеждам модните витрини, те са с мен дори когато припкам към работа, след поредното сутрешно успиване. Мисля си, че един ден на сватбата си ще избера отново тях, пред нежността и елегантността на обувката с ток 😉 . Шегувам се, въпреки че, защо да се шегувам, какво лошо има в Булка с кецове??? Спирам да насочвам разговора в друга посока и се фокусирам върху момента, а той е Тук и Сега!


Freedom_Cover


За днешната си градска визия реших да избера изчистена сива блуза, клош пола и мини кецове Nike, наричам ги така, защото номера и модела е от детската колекция на марката и е със симпатичния  5 – ти размер. Ако трябва да бъда максимално честна с вас изборът ми на тази визия, беше доста труден, муден и водещ до лудост. Бях си избрала съвсем различна горна част, но в момента, в който моя Моден критик ме видя въпросително ме попита “Така ли ще бъдеш облечена?”, и всичко това подправено с най-подозрителния поглед и с още по-неодобрителен тон?…Започна се едно прехвърляне на дрехи, обличане и преобличане, но крайния резултат си заслужаваше, избрах най-подходящата блуза, а в комбинация с кецовете се получи просто Убиец 🙂


Freedom_1


Харесвам многофункционалността на тази чанта, тя е като един малък вълшебник, който променя облика си в зависимост от ситуацията. Днес я комбинирам с пола и кецове, утре с ефирна рокля, а в други ден тя е отново в ръцете ми в съчетание с чарлстон дънки и бяла риза.

Freedom_3


Тъй като дължината на блузата не отговаряше на кройката на полата реших да направя импровизиран малък възел в долната й част, който закачливо остави своя щрих върху облеклото ми.

Freedom_5


Freedom_6


Freedom_7


След края на снимките дойде време да поиграем и г-ца Тара, която също очакваше своите минутки слава 🙂

Freedom_4


My look: блуза – Bershka; пола – no brand; кецове – Nike; очила – Eshcenbach; чанта – no brand

Photo: Kiril Simeonov

2 Comments
  • Страхотна визия! Ако можеше щях само с кецове и маратонки да ходя! Не че слагам кой знае какво друго…:P

    • maria_spahieva@abv.bg каза:

      Благодаря :). От една “поорода сме”, дори в офиса съм си оставила един чифт, ей така за разкош 🙂

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright 2017, Diane. All Right Reserved.
https://www.instagram.com/mariaspahieva/